Studij gospodarske logistike – za one koji obožavaju planirati i upravljati

Jesi li ti osoba koja sve konce mora imati u rukama i baš nikad ili vrlo rijetko se dogodi da ti nešto promakne? Zamisli koliko je potrebna takva osoba u kompleksnim opskrbnim lancima. Postoji studij s kojim možeš dodatno unaprijediti svoje vještine i znanja. Ne moraš tražiti dalje, upiši studij gospodarske logistike na PVZG-u!

Što je uopće gospodarska logistika?

Gospodarska logistika je disciplina koja se bavi upravljanjem protokom robe, materijala i informacija kroz lanac opskrbe. Ona obuhvaća sve aktivnosti vezane za planiranje, organiziranje, kontrolu i provedbu učinkovitog i ekonomičnog toka materijala i informacija od izvora nabave do krajnjeg potrošača. Naši studenti kažu da je gušt nadograđivati znanje kad studiraš ono što voliš i što te uistinu zanima.

Gospodarska logistika ima za cilj optimizirati sve aspekte logističkog procesa kako bi se postigla najbolja moguća ravnoteža između troškova i razine usluge. Ova disciplina uključuje niz aktivnosti kao što su upravljanje zalihama, planiranje proizvodnje, transport, skladištenje, upravljanje naručivanjem i distribucija.

Kratko rečeno, gospodarska logistika ima ulogu osigurati da pravi proizvod bude dostupan, u pravoj količini, na pravom mjestu i u pravo vrijeme. Dakle, ti možeš biti ta osoba koja će se pobrinuti da se sve dogodi u pravo vrijeme, i na pravom mjestu.

Ovo zanimanje itekako je traženo i u budućnosti nećeš imati problem pronaći posao. Hej, za samo 3 godine imaš diplomu i postaneš pravi stručnjak.

Svakako provjeri naš link s više informacija o studiju. Razmisli, jer vrijeme ide, a ovako ćeš napraviti nešto odlično za sebe i svoju budućnost.