KOMferencija 2023: rane prijave još svega par dana – do 31.8.!

Tema ovogodišnjeg splitskog izdanja KOMferencije jest izvrsnost i uloga odnosa javnošću u društveno poželjnim promjenama. Među panelistima, predavačima i posjetiteljima bit će vodeći komunikatori i stručnjaci iz raznih područja kako iz Hrvatske, tako i iz obližnjih država, uz predstavnike medija koji su redoviti gosti na našim konferencijama. Kao jedina strukovna organizacija za odnose s javnošću u Hrvatskoj, HUOJ dovodi vodeće globalne komunikacijske i inovacijske trendove u Hrvatsku.

  • Svoje ulaznice po cijeni za rane prijave (do 31. kolovoza) od samo 170,00 EUR (+PDV) osigurajte već sada slanjem e – poruke na: komferencija@huoj.hr .
  • Osigurane su i povoljnije cijene smještaja u Hotelu Ambasador 5* (Trumbićeva obala 18, Split, do popunjenja smještajnih kapaciteta). Rezervirajte smještaj slanjem e- poruke na: reservations@ambasadorsplit.com (napomena: HUOJ KOMferencija 2023.)
  • Na stranici KOMferencija.hr te na stranicama društvenih mreža (Facebook, Instagram, LinkedIn) pravovremeno će biti objavljene sve informacije o predavanjima, radionicama, diskusijama i ostalom sadržaju.