SASTANAK PARTNERA ERASMUS QVS PROJEKTA U ZAGREBU

Na našem je fakultetu dana 25. listopada održan još jedan uspješan sastanak predstavnika partnerskih institucija Erasmus projekta “Quality of virtual studies”.

Teme sastanka su bile izvješće o napretku pilot projekta e-learning, obzirom da svako od partnerskih učilišta izvodi jedan virtualni kolegij koji slušaju i studenti drugih partnerskih institucija te ostale aktivnosti koje slijede do zaključivanja projekta u 2023. godini.

Također je podneseno izvješće o aktivnostima promidžbe i upoznavanja šire stručne javnosti o QVS projektu i njegovim ciljevima, što uključuje objave vijesti kroz društvene mreže svih partnerskih institucija kao i sudjelovanje na raznim konferencijama.

Dogovorene su pojedinosti o budućim aktivnostima – uz već navedeno, potrebno je organizirati lokalne konferencije i uključiti vanjske sudionike, što je obveza svake partnerske institucije. Za kraj projekta planirana je završna konferencija projekta koja će se održati u Litvi, na sveučilištu Kaunas sredinom svibnja 2023. godine i gdje će biti prikazani svi rezultati.

Podsjetimo da QVS projekt traje od 2021. godine, a uključene partnerske institucije su: Kaunas University of Applied Sciences iz Litve, Francisco de Vitoria University iz Španjolske, Savonia University of Applied Sciences iz Finske, School of Coding Limited iz Velike Britanije i naše Poslovno veleučilište Zagreb.