BERISLAV ŽUŽIĆ: ,,ŽIVI SVAKI DAN KAO DA ĆE SUTRA BITI BOLJE.”

Berislav Žužić (26) izvanredni je student treće godine preddiplomskog stručnog studija Marketinga i komunikacija te novoizabrani predsjednik vijeća PVZG-a koji trenutno radi kao videomontažer na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT), a istodobno je i poduzetnik.

Mladić je to koji se susreo s brojnim izazovima. U ranoj mladosti obolio je od limfoma, a u 12. godini doživio moždani udar zbog kojega je morao ponovno učiti pisati i hodati. Odustajanje nikada nije bilo opcija zahvaljujući njegovoj nepresušnoj energiji i vedrom duhu, o čemu svjedoče članovi njegove obitelji i bliski prijatelji.

,,Živi svaki dan kao da će sutra biti bolje. Veselim se svakom danu jer je sutra uvijek novi dan i nikada ne može biti isto” ističe Berislav.

Svoju životnu priču podijelio je s javnosti u nedjelju 4. prosinca 2022. u emisiji Pozitivno urednika i voditelja Marija Raguža.

Što mu znači rad na televiziji? Odakle crpi životni optimizam? Kakva je njegova povezanost s udrugom ”Krijesnica”? – samo su neka od pitanja na koja je dao odgovore.

(izvor: https://www.youtube.com/@HRTnovimediji)

 

Berislav Žužić