Dekan doc. dr. sc. Lukša Lulić u Večernjem listu

U današnjem Večernjem listu objavljen je razgovor s našim dekanom doc. dr. sc. Lukšom Lulićem u kojem uz ostalo govori o potrebi kontinuiranog učenja bez obzira na stečeno znanje, radno iskustvo ili poziciju u organizaciji te o posebnostima i budućim planovima našeg učilišta.

U današnjem Večernjem listu objavljen je razgovor s našim dekanom doc. dr. sc. Lukšom Lulićem u kojem uz ostalo govori o potrebi kontinuiranog učenja bez obzira na stečeno znanje, radno iskustvo ili poziciju u organizaciji te o posebnostima i budućim planovima našeg učilišta.


Osvrćući se na vlastito iskustvo, dekan ističe značaj ulaganja u cjeloživotno obrazovanje:

“Čitav svoj život, uz sve ostale obaveze, ulažem u vlastito obrazovanje. Rad i iskustvo koje imam iz rada u realnom sektoru itekako je korisno za primjenu na visokoobrazovnoj instituciji poput naše koja priprema i uči mlade ljude za komunikacijske stručnjake, logističare i buduće menadžere. Biti dekan jedne obrazovne institucije jest biti menadžer koji upravlja timom ljudi…”

Govoreći o planovima Poslovnog veleučilišta Zagreb, dekan ističe:

“Novost jest ta da imamo pripremljene elaborate za izvođenje online preddiplomskog stručnog studija Marketinga i komunikacija i specijalističkog diplomskog studija Marketinga i komunikacija u vrlo skoroj budućnosti.”

Na pitanje o suradnji s novim partnerom Swiss UMEF University te omogućavanju dvojne diplome našim završenim studentima marketinga i komunikacija, dekan Lulić pojašnjava:

“To znači da će od sada svi zainteresirani studenti marketinga i komunikacija po završetku studija biti u mogućnosti dobiti i diplomu ovog renomiranog sveučilišta. U procesu dogovaranja suradnje Swiss University je proučio naše studijske programe preddiplomskog i diplomskog stručnog studija marketinga i komunikacija te ih je u potpunosti priznao kao sukladne njihovim studijskim programima pa će tako zainteresirani studenti biti u mogućnosti dobiti sljedeće diplome: za završeni preddiplomski studij: Bachelor in Business Administration (BBA) with specialization in Marketing and Communication, te za završeni specijalistički diplomski studij: Master of Business Administration (MBA) with specialization, MBA in Marketing and Communication.

 

Cijeli intervju pročitajte na linku.

O dekanu doc. dr. sc. Lukši Luliću

Dekan Poslovnog veleučilišta Zagreb je doc. dr. sc. Lukša Lulić, doktor ekonomskih znanosti, a u ovu obrazovnu instituciju je došao s bogatim menadžerskim iskustvom u privatnim i državnim tvrtkama energetskog sektora. Funkciju dekana Poslovnog veleučilišta Zagreb Lulić obnaša osmu godina, u drugom mandatu. U svome mandatu pokrenuo je prvi specijalistički diplomski studij marketinga i komunikacija, a zatim su akreditirana još dva studijska smjera: Menadžment i produkcija u kulturi i Gospodarska logistika koji su osigurali i novi status veleučilišta. Dekan Lukša Lulić član je Nadzornog odbora HEP-a.