Erasmus praksa u Big Berry resortu

Ukoliko ste u nedoumici oko odlaska na Erasmus praksu u inozemstvo, nadam se da će vas moje iskustvo u BIG BERRY-u motivirati da napravite taj korak.

Piše: Ivan Štimac

Ukoliko ste u nedoumici oko odlaska na Erasmus praksu u inozemstvo, nadam se da će vas moje iskustvo u BIG BERRY-u motivirati da napravite taj korak.

ŠTO JE ZAPRAVO BIG BERRY?

Zamišljate li BIG BERRY doslovno kao jednu ‘’veliku bobicu’’ koju možete naći u prirodi, na pravom ste putu. U užem smislu, radi se o luksuznom resortu smještenom u Sloveniji odmah uz rijeku Kupu. Budući da Kupa istovremeno čini i prirodnu granicu koja dijeli Sloveniju i Hrvatsku, uvijek sam imao mogućnost doplivati natrag u svoju domovinu. No, jednom kada doživite BIG BERRY, nećete imati želju napustiti to mjesto u skorije vrijeme. Ovaj brand zapravo predstavlja način života povezan s prirodom. Luksuzne kućice koje su smještene u prirodnim lokacijama kako bi svaki gost imao mogućnost doživjeti mjesto u koje je otputovao. Ono je koncept u kojem se sve vrti oko osjećaja i slobode koju ćete osjetiti. Malo je reći kako je priča ovog brand-a stvarno široka, iako je započela tek prije 2 godine.

KOJI JE BIO MOJ ZADATAK?

Osim promocije brand-a i stvaranje sadržaja za društvene mreže i web stranicu, putovao sam nekoliko puta u Austriju kako bih svoje znanje Njemačkog jezika iskoristio u predstavljanju BIG BERRY koncepta.

Razni zanimljivi projekti dovode ljude iz cijelog svijeta u maleno mjesto u Sloveniji pa sam kroz praksu surađivao s velikim brojem zanimljivih ličnosti iz cijeloga svijeta. Tako sam intervjuirao i pisao članke o afirmiranim imenima poput Maje Vukorep, brand menadžerice Jane, sve do mladih i talentiranih profesionalaca u usponu.

Osim samog posla, praksu će vam obogatiti prijatelji i kolege koje ćete upoznati. Stvarno sam se iznenadio što sam na poslu upoznao toliko različitih kultura. Bilo je kolegica i kolega iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Španjolske, Turske, Finske, Francuske Brazila, Južne Koreje i Slovenije. Kroz razgovor i interakciju s njima sam postao sigurniji u svoje znanje Engleskog jezika i upoznao prijatelje iz cijeloga svijeta. Nikad prije nisam išao na rafting, kušanje vina i pogotovo sjedio ispod ledenog vodopada! Ni u samom resortu nikad nije dosadno. Uvijek možete igrati odbojku na pijesku, sudjelovati u jogi, gledati film na otvorenom,…

LUXURY OF FREEDOM

Slogan BIG BERRY-a je ‘’Luxury of Freedom’’ i često pitamo posjetitelje koja je njihova definicija slobode. Ja sam svoju tijekom ove prakse pronašao. Za mene sloboda označava pozitivni stav koji će svaki dan učiniti posebnim ako tako odlučite. Okružite se ljudima koji dijele vaše mišljenje, kako privatno tako i poslovno. Ako to niste uspjeli do sada, možda je vrijeme probati u Španjolskoj, Njemačkoj, Francuskoj ili nekoj drugoj zemlji? ?