Počinju prijave za predavanja u sklopu eStudent projekta Presentation skills!

Želiš li svoje komunikacijske vještine dovesti na višu razinu, skupiti samopouzdanja kada trebaš govoriti pred mnoštvom ljudi ili produbiti svoje znanje – pred tobom je sljedeći projekt koji će ti pomoći u mnogo toga vezano uz tvoj društveni život, svakodnevne izazove, a i budućnost koju ćeš krojiti svojim sposobnostima koje ćeš imati prilike razviti i osvijestiti.

Želja za realizacijom najbolje verzije nas samih uvijek je prioritet, a pogotovo studentima pred kojima se nalazi niz mogućnosti koje će im otvoriti vrata uspjehu ako ih iskoriste. Zato iskoristi priliku, stremi višemu i prijavi se putem LINKA jer prijave traju do 30. ožujka!

Što je zapravo Presentation skills projekt?

Udruga eSTUDENT trudi se ponuditi što veći spektar pogodnosti koje će studentima pomoći na svim poljima pa tako provodi društveni projekt edukativnog karaktera – Presentation skills.

Projekt je koncipiran tako da obuhvaća razna predavanja koja se baziraju na unapređenju komunikacijskih, a i prezentacijskih vještina te je u cilju potaknuti studente da rade na sebi i svojim sposobnostima.

Podršku u provođenju ovog projekta pruža akademska zajednica i privatni sektor Varaždinske i Međimurske županije, a i šire.

Prošlih godina, ovaj je projekt bio zamišljen kao case study natjecanje na kojem su studenti svoje poslovne ideje trebali predstaviti i prezentirati, no danas ovaj projekt služi studentima da prodube prezentacijske i komunikacijske vještine kako bi im bilo lakše graditi vlastitu budućnost i skupiti samopouzdanje.

Predavanja u sklopu projekta

Predavanja se provode kroz 2 tjedna te će ih studenti moći pohađati prijavom putem LINKA. Na svakom predavanju u određenom tjednu, obrađivat će se specifične teme vezane uz polje komunikacijskih, prezentacijskih i socijalnih vještina, govorništva, liderstva, grafičkog dizajna i multimedijske vještine prezentiranja.

Priliku za prijavu na predavanja imaju mogućnost svi studenti koji su željni naučiti ili produbiti znanje o stvaranju kvalitetnih prezentacija, provođenju samog prezentiranja, govorništva i skupljanju sigurnosti u sebe kako im budući izazovi ili poslovne prilike ne bi bile mukotrpne, već nešto što budi želju i volju za predstavljanjem i iskazivanjem vlastitih sposobnosti na najbolji mogući način.

Dodatne informacije vezane uz našu Udrugu, predavanja, seminare, radionice ili događanja možeš istražiti na našoj web stranici ili na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i LinkedIn profilu. Pretplatom na naš newsletter, možeš primati novosti koje Udruga eSTUDENT provodi.

(Zagreb, 8. ožujka 2023.)