Prijavi se na studentsko natjecanje u Event Managementu!

Event Management Competition (EMC) jedinstveni je projekt u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije na kojemu studenti imaju priliku surađivati s profesionalcima iz područja event managementa, educirati se kroz zanimljive radionice, osvojiti praksu u jednoj od vodećih agencija na našem prostoru u organizaciji poznatog eventa te ostale vrijedne nagrade uključujući novčani fond. 

Cilj projekta je spojiti studente s poslodavcima te im pružiti priliku da se upoznaju s aktivnostima vezanim uz event management.

Industrija event managementa jedna je od najbrže rastućih, a svrha EMC-a je motivirati zainteresirane studente da se educiraju te na praktičnim primjerima usavršavaju svoje vještine organiziranja evenata.

Važan faktor projekta su partnerske agencije i partnerska poduzeća koji će činiti stručni žiri u finalu.

Natjecanje se sastoji od tri kruga, a prijave traju do 16. ožujka 2023.

  • 25. 03. – prvi krug (online) – pitanja općeg znanja o event managementu
  • 01. 04. – drugi krug (online) – rješavanje konkretnog case study-ja
  • 22. 04. – treći finalni krug (uživo) – rješavanje zadataka stručnog žirija.

Studenti se mogu prijaviti putem poveznice: https://forms.gle/eT8Ah3u7VDrgB5PE7

„Event management postao je sveprisutna disciplina u poslovanju i životu općenito, a ovim natjecanjem želimo studentima pružiti priliku da steknu znanje i iskustvo kao temelj za karijeru u ovoj industriji. Danas zbilja imamo mnogo proaktivnih i ambicioznih studenata i ovakva iskustva izvan okvira formalnog obrazovanja, upravo su ono što ih može istaknuti od ostalih studenata. To i je naš cilj pri organizaciji ovog natjecanja, pružiti našim natjecateljima “odskočnu dasku” u daljnjem razvoju karijere, a prema prošlogodišnjem odazivu vidim da i oni to prepoznaju što mi je izrazito drago.” – izjavila je Laura Vukelić, voditeljica projekta.


(Zagreb, 09. ožujka 2023.)