PVZG se pridružuje globalnoj kampanji #WeRemember

Kampanja #WeRemember ima za cilj sve ljude na svijetu podsjetiti na strahote genocida nad židovskim narodom u Drugome svjetskom ratu.

Ovim putem pozivamo studente da postanu dio najveće kampanje u svijetu povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve holokausta u organizaciji Svjetskog židovskog kongresa i da na taj način doprinesu povećanju tolerancije i prihvaćanju različitosti. Sve što trebate napraviti je fotografirati se sa znakom We Remember i svoju fotografiju postaviti na bilo koju od društvenih mreža s obaveznim hashtagom #WeRemember. Ukoliko nemate profil na društvenim mrežama, svoju fotografiju možete poslati na e-mail: weremember@wjcmail.org.

Sve je manje preživjelih iz vremena Holokausta, a sve je više onih koji poriču da se Holokaust ikada dogodio. Poštuj svoju prošlost. Zaštiti svoju budućnost. Dio studenata 3. godine dodiplomskog studija Marketinga i komunikacija odazvao se pozivu naše profesorice i vanjske suradnice Sanje Varlaj te su se na predavanju 25. siječnja 2023. pridružili ovoj kampanji. Pozivamo i sve ostale ljude dobre volje da sudjeluju u kampanji.