L’Oréal Brandstorm 2023 studentski natječaj: prijavi se i osvoji praksu u Parizu!

L’Oréal Brandstorm jedan je od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već preko 30 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost, usvoje nova znanja i dobiju priliku povezati se s kompanijom.

Natjecanje okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i naše regije koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili L’Oréal Grupe.

Ovogodišnji zadatak Brandstorma je kreiranje rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u kozmetičkoj industriji (AI, AR, VR, Metaverse): novi proizvodi, usluge, poslovni planovi, aplikacije ili slično koji bi unaprijedili poslovanje.

Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku sudjelovati u borbi za glavnu nagradu: tromjesečnu plaćenu praksu u L’Oréalovom sjedištu u Parizu, uz pokrivene troškove boravka.

Poziv na ovo natjecanje otvoren je za mlade do 30 godina, a zainteresirani studenti se mogu prijaviti do 3. ožujka 2023. godine, putem online platforme https://brandstorm.loreal.com/en.

Više informacija o projektu možete pronaći u dokumentima niže: