SAVE THE DATE – NEKI NOVI KLINCI 2023: prijavi se!

Deveta studentska, godišnja konferencija pod nazivom „Neki novi klinci“ održat će se u petak, 10. studenog 2023. godine u prostoru Stabla znanja na adresi Savska cesta 25, Zagreb.

Organizacija studentske konferencije uspješno se provodi od 2014. godine kada je prepoznata potreba dodatnog obrazovanja studenata koji studiraju odnose s javnošću i komunikacije. Osnovni cilj konferencije je potaknuti interakciju studenata odnosa s javnošću i komunikologije i izabranih kolega koji se bave odnosima s javnošću u raznim sferama društva – u tvrtkama, ustanovama i agencijama i dati priliku za stjecanje praktičnih i teorijskih znanja iz odnosa s javnošću. Ovo je jedina konferencija svoje vrste u Hrvatskoj, usmjerena specifično na suradnju s fakultetima, učilištima i sveučilištima kako bi studentima pružila najbolje iz područja svog djelovanja.

Ove godine bavimo se vještinama, kriterijima, kompetencijama i obrazovanjem koje je potrebno i traženo na tržištu rada. Na prijašnjim konferencijama ustvrdili smo da su današnje mlade generacije preokrenule tržište rada. Svake godine na tržište rada dolazi stotine studenata komunikacija od kojih će samo neki dobiti priliku za rad u struci. Vještine i stečena znanja su kriteriji koji će među njima napraviti znatnu razliku i odrediti one koji će svoju karijeru nastaviti u komunikacijama. Kako se istaknuti, koje vještine su potrebne u određenom sektoru i iskustva s tržištem, glavna su tema ovogodišnje konferencije.

U sklopu Studentske konferencije bit će dodijeljena studentska nagrada Mlada nada koja se tradicionalno dodjeljuje jednom godišnje u četiri kategorije – za najbolji seminarski, završni i diplomski rad te komunikacijski plan.

Pozivamo vas da pratite objave na društvenim mrežama Udruge, kao i službeni profil Sekcije gdje će biti objavljene sve informacije.

(Izvor: https://www.huoj.hr/save-the-date-neki-novi-klinci/

(Zagreb, 7. listopada 2023.)