Studentska sekcija – mjesto okupljanja studenata HUOJ-a

Studentska sekcija za cilj ima promociju same sekcije i njezina rada, učinkovitije obrazovanje i kontakt s kolegama iz Hrvatske i regije te kreiranje baze za informiranje o ključnim pitanjima znanosti, edukacije i struke. 

Do kraja godine Sekcija će raditi na okupljanju i poticanju interakcije studenata odnosa s javnošću kroz neposrednu komunikaciju sa studentima odnosa s javnošću i komunikacija kroz informiranje o aktivnostima sekcije te prijedlozima o daljnjim djelovanjima.

Zahtjevan posao vođenja Studentske sekcije preuzeo je Dominik Omerović, sveučilišni prvostupnik Komunikologije i Sociologije na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu te student diplomskog studija Sociologije i diplomskog studija Komunikologije na smjeru Odnosi s javnošću.

Među prvim aktivnostima Sekcije je organizacija godišnje Studentske konferencije Neki novi klinci koja će se održati 10. studenoga u Zagrebu, a u čiju su se organizaciju već uključile i udruge studenata odnosa s javnošću i komunikacija, a slijede aktivnosti na godišnjoj KOMferenciji koja se održava 30. studenoga do 2. prosinca 2023 u Splitu.

Pozivamo studente da se uključe u rad sekcije slanjem e-poruke na: info@huoj.hr. 

(Izvor: https://www.huoj.hr/studentak-sekcija-mjesto-okupljanja-studenata-huoj/)

(Zagreb, 9. listopada 2023.)