ODRŽAN SASTANAK KATEDRE STUDIJA MARKETINGA I KOMUNIKACIJA

Sastanak katedre studija Marketinga i komunikacija održan je u utorak 8. studenoga 2022. s početkom u 12:00h. Riječ je o redovitom mjesečnom okupljanju stalno zaposlenih nastavnika koji raspravljaju o tekućim pitanjima iz raznih područja djelovanja Veleučilišta.

Glavna tema sastanka bila je rasprava o detaljima Izvješća o realizaciji Akcijskog plana za unaprjeđenje kvalitete u postupku II. ciklusa reakreditacije Poslovnog veleučilišta Zagreb za razdoblje od 2021. do 2023. godine, kao i daljnjem hodogramu aktivnosti u sklopu reakreditacijskog procesa.

Na sastanku se raspravljalo i o konstituiranju pojedinih internih odbora, znanstvenoj i stručnoj literaturi te nastavnim materijalima. Zaključeno je kako treba nastaviti motivirati nastavnike i vanjske suradnike za izradu vlastitih recenziranih nastavnih materijala kako bi se nadomjestio jaz u literaturi koji je uočen u pojedinim specifičnim područjima. PVZG ima unutarnje i vanjske dionike koji imaju potencijala sa svojim znanjem i iskustvom pružiti kvalitetan odgovor u tom području.