PODSJETNIK: SUDJELUJ U L’ORÉAL BRANDSTORM NATJECANJU I OSVOJI PRAKSU U PARIZU!

(Zagreb, 28. veljače 2023.)

Dragi studenti, podsjećamo vas na L’Oréal Brandstorm 2023 studentsko natjecanje koje vas može odvesti u Pariz, grad ljubavi, kroasana, sira i vina! Poziv je otvoren za mlade do 30 godina, a prijaviti se možete do 3. ožujka 2023. godine putem online platforme https://brandstorm.loreal.com/en.


Podsjetimo, L’Oréal Brandstorm okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i naše regije koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili L’Oréal Grupe.

Ovogodišnji zadatak Brandstorma je kreiranje rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u kozmetičkoj industriji (AI, AR, VR, Metaverse): novi proizvodi, usluge, poslovni planovi, aplikacije ili slično koji bi unaprijedili poslovanje.

Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku sudjelovati u borbi za glavnu nagradu: tromjesečnu plaćenu praksu u L’Oréalovom sjedištu u Parizu, uz pokrivene troškove boravka.

Više informacija o projektu pronađite u našoj izvornoj objavi na linku: https://pvzg.hr/novosti/loreal-brandstorm-2023-studentski-natjecaj-prijavi-se-i-osvoji-praksu-u-parizu/.

Sretno svima!