Studiranje na PVZG-u: Vodič za buduće studente

Studiranje na PVZG-u: Vodič za buduće studente

Odabir pravog fakulteta je jedna od najvažnijih odluka koju ćete donijeti u svom životu. Ako razmišljate o studiranju na Poslovnom veleučilištu Zagreb (PVZG), donosimo vam detaljan vodič koji će vam pomoći da se lakše snađete i donesete najbolju odluku za svoju budućnost.

PVZG nudi malo drugačiju perspektivu studiranja – želimo vas pripremiti za ludi poslovni svijet i karijeru, a već zaposlene dodatno usmjeriti i dati im priliku da uz iskusne predavače i mentore unaprijede svoja znanja i vještine. 

Što možeš očekivati na PVZG-u?ći?

Očekuj opuštenu atmosferu i prijateljski nastrojene profesore koji su uvijek spremni pomoći, saslušati i dati ti savjet. Ovo vrijedi i za poslovne i privatne izazove, podrška je važan segment, a mi ju želimo dati svakome tko dođe na PVZG. 

Imamo praktične nastave i gostujuća predavanja, što znači da ćeš imati puno predmeta na kojima ćeš upoznati drudge djelatnosti, saznati neke tajne i uspjehe drugih uspješnih tvrtki i kolega. Ono što nema cijenu je mogućnost da ih pitaš sve što te zanima. Često nam studenti kažu da baš gostujuća predavanja puna praktičnih primjera pamte kao najkorisnija, te da im se neke rečenice i savjeti duboko urežu u pamćenje. 

Svaki profesor će ti na uvodnom satu reći što se od tebe očekuje, predstaviti ishode učenja kolegija i ostaviti svoj kontakt da se možeš javiti kad zapneš ili zatrebaš nešto.

Širok spektar programa: Bez obzira na to jeste li zainteresirani za menadžment, marketing, kulturološki menadžment ili logistiku, PVZG nudi raznovrsne studijske programe prilagođene potrebama tržišta.

Što trebaš za upis na PVZG? 

Detaljno smo sve objasnili na linku, no svakako ovo prouči i pripremi sve dokumente prije dolaska na upise. Na PVZG možeš prijeći i s nekog drugog visokog učilišta.

Koja je cijena jedne godine na PVZG-U?

Cijene školarina se kreću od 3.390,00 € do 3.650,00 €. Detalje, mogućnosti popusta ili rata provjeri na ovom linku. 

Ako imaš kakvih dodatnih pitanja oko upisa, slobodno nam se javi na:

Broj telefona: +385 1 6310 888

Mail: pvzg@pvzg.hr

#pvzg #upišikarijeru #upisi2024 #vodičzastudente

Share